Antena Căutare

Le-au luat mâncarea de la gură! Reținuți după ce au furat alimentele sărmanilor. Prejudiciul este imens

Mai multe persoane au fost reținute sub acuzația că ar fi furat alimente, dar și electrocasnice din incinta unei asociații non-guvernamentale de întrajutorare din județul Prahova. Prejudiciul se ridică la sute de mii de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Vălenii de Munte şi Secţiei de Poliţie Rurală Drajna au făcut percheziţii pe raza localităţilor Poseşti şi Starchiojd, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de furt. Trei mandate de aducere au fost puse în executare, scrie adevărul.ro

În perioada ianuarie 2020 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, precum şi aparatură electrocasnică, din incinta unei asociaţii non-guvernamentale de întrajutorare, situată pe raza judeţului.

Furtul anului într-un autobuz din Sibiu! Trei hoţi i-au furat unei femei 14.000 de dolari

Conform informațiilor, prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională se ridică la 237.000 de lei. De la locaţiile vizate, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, ce par a proveni din activitatea infracţională.

Trei persoane au fost conduse la sediul poliţiei pentru audieri. La acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploieşti, scrie aceeași sursă.

foto: giurgiuonline.ro

Cine este medicul ginecolog care a cerut mită ca să asiste o femeie la naștere. Doctorul ar fi încasat bani și de la alt... Prahova: Incendiu la o autoutilitară care transporta 500 de kilograme de baterii de telefon; focul s-a extins la un cent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x