Antena Căutare

Hotii romani n-au limite, dar au imaginatie! Doi barbati au furat un caine dintr-un petshop din Constanta

In 2013, hotii au trecut la un alt nivel. Nu mai fura bani, bijuterii sau alimente ci ataca, in plina zi. petshopurile. Doi barbati din Constanta au reusit performanta de a sustrage un catel de rasa din vitrina unui magazin. Asta dupa ce timp de patru minute si-au facut curaj unul altuia, chiar in dreptul camerelor de supraveghere

Agitat, cu o figura disperata, barbatul indeasa puiul de Yorkshire terrier in geaca. Este atat de speriat incat, intr-un moment de cumpana ii trece prin cap chiar sa il puna la loc. Se razgandeste insa repede, trage fermoarul la geaca si, impreuna cu partenerul sau, ceva mai calm, o zbugheste pe usa. Stangacia celor doi dovedeste insa contrariul. Prima greseala: intra in magazin fara sa-si acopere fetele.

Apoi, timp de patru minute se tot invartesc haotic prin fata camerei de supraveghere. In timp ce unul dintre ei se preface interesat de diverse articole din magazin, celalalt testeaza terenul. Initial amuzat de situatie, barbatul inalt are doua tentative de a sustrage catelul. Urmeaza apoi momente tensionate intre cei doi. Ingrijorati probabil de faptul ca planul nu merge intocmai cum au discutat inainte de marele furt, tinerii par sa discute aprins timp de cateva secunde. Asta pana cand unul dintre ei isi ia inima in dinti, baga mana dupa catel si il baga in geaca. Totul fara ca vanzatoarea sa banuiasca ceva.

Intreaga filmare cu cei doi infractori a fost data pe mana politiei. Si cum hotii le-au usurat semnificativ munca, va fi doar o chestiune de timp pana cand vor da de urma lor.

Catelul furat de langa fratele sau in mijlocul zilei era scos la vanzare pentru 1.400 de lei.

Special: Nervii la volan, pericol pentru pietoni. Sosele din Romania sunt pline de isterie... UPDATE! Romania derapeaza! Sute de romani au ajuns la spital, dupa ce au alunecat pe polei, pe jos sau cu masina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x