Căutare Live

Hoțul gurmand: Un bărbat este cercetat penal după ce a furat 20 de kilograme de salam

Un caz ca în filme a avut loc în județul Arad. Un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost căutat de polițiști după ce ar fi furat 20 de kilograme de salam, informează presa locală.

20 de kilograme de salam furat la Arad

Bărbatul ar fi sărit gardul în curtea unui localnic din Nădlac și ar fi furat 20 de kg de salam în valoare de 1.300 de lei.

Acesta a fost prins de poliști și produsele au fost înmânate proprietarului. Ulterior, bărbatul s-a ales cu un dosar penal, iar dacă va fi găsit vinovat riscă să își petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

„Polițiștii orașului Nădlac cercetează un bărbat pentru furt. În urma investigațiilor efectuate, au identificat un bărbat de 39 de ani care, la data de 20 ianuarie, ar fi pătruns, prin escaladare, în curtea unui imobil de pe raza aceluiași oraș și dintr-o anexă ar fi sustras 20 de kg de bunuri alimentare (salam), în valoare de 1.300 de lei", anunță purtătorul de cuvânt al poliției Arad, Claudia Iuga, potrivit Realitatea de Arad.

Imagini de o cruzime inimaginabilă! Turist bătut și călcat cu ATV-ul pe pârtie... Alertă în România! Pasager suspect de coronavirusul din China, identificat pe aeroportul Otopeni din București...
Parteneri
Obiceiuri pe care e recomandat să le ai în fiecare zi. Ce sfaturi oferă specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x