Căutare Live

Hunedoara: A fost găsit unul dintre muncitorii peste care s-a prăbuşit un turn de extracţie la Exploatarea Minieră Uricani

Pompierii au reuşit să îl găsească pe primul dintre cei doi muncitori prinşi sub tone de moloz, după prăbuşirea unui turn de extracţie de la Exploatarea Mineră Uricani. Bărbatul nu dă semne de viaţă, fiind prins sub o placă de beton.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au anunţat că fac eforturi pentru scoaterea primului muncitor, găsit sub o placă de beton. Bărbatul nu dă semne de viaţă, iar salvatorii nu pot spune, momentan, cu exactitate, dacă acesta trăieşte sau nu.

Un turn de extracţie de la Exploatarea Minieră Uricani s-a prăbuşit, miercuri, peste o autobasculantă în care se aflau doi muncitori, unul de 31 de ani şi altul de 41 de ani.

Imediat, la locul accidentului au intervenit aproximativ 40 de pompieri şi mai multe echipaje canine. De asemenea, s-a folosit o cameră cu termoviziune. Căutările au fost întrerupte aproape de miezul nopţii şi au fost reluate la primele ore ale dimineţii.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Scenariu sumbru și după 15 mai, când se încheie perioada de urgență! Horațiu Moldovan: "Ne așteptăm la o dublare a ...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri