Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Hunedoara: A fost găsit unul dintre muncitorii peste care s-a prăbuşit un turn de extracţie la Exploatarea Minieră Uricani

Pompierii au reuşit să îl găsească pe primul dintre cei doi muncitori prinşi sub tone de moloz, după prăbuşirea unui turn de extracţie de la Exploatarea Mineră Uricani. Bărbatul nu dă semne de viaţă, fiind prins sub o placă de beton.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara au anunţat că fac eforturi pentru scoaterea primului muncitor, găsit sub o placă de beton. Bărbatul nu dă semne de viaţă, iar salvatorii nu pot spune, momentan, cu exactitate, dacă acesta trăieşte sau nu.

Un turn de extracţie de la Exploatarea Minieră Uricani s-a prăbuşit, miercuri, peste o autobasculantă în care se aflau doi muncitori, unul de 31 de ani şi altul de 41 de ani.

Imediat, la locul accidentului au intervenit aproximativ 40 de pompieri şi mai multe echipaje canine. De asemenea, s-a folosit o cameră cu termoviziune. Căutările au fost întrerupte aproape de miezul nopţii şi au fost reluate la primele ore ale dimineţii.

Sursa : news.ro

Recomandari