Hunedoara: Cinci persoane internate în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă de la Brănişca sunt confirmate cu coronavirus, fiind transferate la spital

Cinci persoane din Centrul de Îngrijire şi Asistenţă de la Brănişca, administrat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara, au fost infectate cu coronavirus şi au fost transferate la spital, iar 9 îngrijitori s-au autoizolat voluntar în acest centru care a şi intrat în carantină.

Potrivit unui comunicat de presă al Consiliului Judeţean Hunedoara, cinci beneficiari ai Centrului de Îngrijire şi Asistenţă Brănişca au fost confirmaţi pozitiv SARS-CoV-2, fiind internaţi sub supraveghere medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva.

"Din data de 4 aprilie 2020, personalul care asigură îngrijirea beneficiarilor (9 persoane) s-a autoizolat în incinta C.I.A. Brănişca din proprie iniţiativă. În data de 7 aprilie 2020, atât angajaţii, cât şi beneficiarii, au fost testaţi de către DSP fiind decisă carantinarea până în data de 17 aprilie 2020. Rezultatele testelor atât pentru cei 9 angajaţi, cât şi pentru un număr de 35 de beneficiari au fost negative”, se arată în comunicatul de presă al CJ Hunedoara. De asemenea, 24 de angajaţi ai C.I.A. Brănişca sunt izolaţi împreună cu familiile, la domiciliu, până în 17 aprilie.

"Începând de sâmbătă, 18 aprilie 2020, pentru o perioadă de 14 zile, o parte din personalul de la C.I.A. Brănişca va intra în izolare la locul de muncă, iar diferenţa de personal va intra în izolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile”, mai arată sursa citată.

La Centrul de Îngrijire şi Asistenţă de la Brănişca, administrat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara din subordinea Consiliului Judeţean Hunedoara, sunt internate 40 de persoane.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri