Antena Căutare

Un mort și patru răniți, după ce o căruţă şi un camion s-au ciocnit, pe DN 7, în Hunedoara

Un bărbat a murit, iar alte patru persoane au fost rănite, miercuri seară, într-un accident produs pe DN 7, la ieşirea din Orăştie, unde o căruţă şi un camion s-au ciocnit. Circulaţia a fost blocată temporar, pentru desfăşurarea cercetărilor.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara a anunţat că un accident cu victime multiple a avut loc, miercuri seară, pe DN 7, la ieşire din Orăştie.

"În urma impactului dintre o căruţă şi un camion, în care se aflau 5 oameni, un bărbat de aproximativ 50 de ani a murit pe loc", arată sursa citată.

Alţi trei bărbaţi şi o femeie au fost răniţi în accident. Victimele, cu multiple traumatisme, dar conştiente, au fost transportate la UPU Deva cu autospeciala de transport victime multiple şi o ambulanţă SAJ.

Circulaţia pe DN 7 este blocată temporar, până la finalizarea cercetărilor.

Sursa : news.ro

Incendiu în municipiul Giurgiu. Cablurile electrice aflate pe stâlp au luat foc... Doliu în teatrul românesc! Actrița Monica Ghiuță s-a stins din viață, la o zi după Florina Cercel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x