Antena Căutare

I-a fost anulat zborul, așa că a mers să bea. După două săptămâni și-a pierdut pașaportul și bunurile. „Am fost atât de supărat, am decis să beau”

Bucătarul thailandez, Uthai Waenbarb, trebuia să zboare din Rusia la Budapesta când zborul său a fost întârziat pentru cinci zile. De supărare, acesta a decis să meargă să bea o halbă de bere în aeroport, dar după 43 de zile a realizat că nu a mai zburat spre casă.

Bucătarul thailandez, Uthai Waenbarb, trebuia să zboare din Rusia la Budapesta când zborul său a fost întârziat pentru cinci zile. De supărare, acesta a decis să meargă să bea o halbă de bere în aeroport, dar după 43 de zile a realizat că nu a mai zburat spre casă.

Uthai a fost nevoit să părăsească aeroportul în momentul în care a fost arestat. Acesta spune că nu își aduce aminte exact ce s-a întamplat, doar că s-a dus să bea, dar după două săptămâni de băut non-stop, a reușit să își piardă pașaportul și bunurile.

I-a fost anulat zborul, așa că a mers să bea. După două săptămâni și-a pierdut pașaportul și bunurile. „Am fost atât de supărat, am decis să beau”

În momentul în care a rămas fără bani, Uthai s-a angajat ca colector de gunoi, în încercarea de a strânge bani pentru un bilet de avion.

Familia l-a raportat ca fiind dispărut, iar autoritățile l-au găsit în orașul Khimki, la 17 kilometri distanță de aeroportul din Moscova. A fost dus la ambasada thailandeză în Moscova, unde este îngrijit până când va putea să zboare acasă.

„Am fost atât de supărat, după ce mi s-a spus de compania aeriană să aștepte cinci zile, am decis să beau și după aceea nu-mi mai amintesc altceva decât să-mi pierd pașaportul.” , a declarat acesta.

Au muncit o viață în străinătate și au fost jefuiți în România: „Aveam 13.000 de euro într-un borcan”... Clienții Raiffeisen Bank vor putea plăti cu telefonul mobil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x