Căutare Live

I-a fost anulat zborul, așa că a mers să bea. După două săptămâni și-a pierdut pașaportul și bunurile. „Am fost atât de supărat, am decis să beau”

Bucătarul thailandez, Uthai Waenbarb, trebuia să zboare din Rusia la Budapesta când zborul său a fost întârziat pentru cinci zile. De supărare, acesta a decis să meargă să bea o halbă de bere în aeroport, dar după 43 de zile a realizat că nu a mai zburat spre casă.

Bucătarul thailandez, Uthai Waenbarb, trebuia să zboare din Rusia la Budapesta când zborul său a fost întârziat pentru cinci zile. De supărare, acesta a decis să meargă să bea o halbă de bere în aeroport, dar după 43 de zile a realizat că nu a mai zburat spre casă.

Uthai a fost nevoit să părăsească aeroportul în momentul în care a fost arestat. Acesta spune că nu își aduce aminte exact ce s-a întamplat, doar că s-a dus să bea, dar după două săptămâni de băut non-stop, a reușit să își piardă pașaportul și bunurile.

I-a fost anulat zborul, așa că a mers să bea. După două săptămâni și-a pierdut pașaportul și bunurile. „Am fost atât de supărat, am decis să beau”

În momentul în care a rămas fără bani, Uthai s-a angajat ca colector de gunoi, în încercarea de a strânge bani pentru un bilet de avion.

Familia l-a raportat ca fiind dispărut, iar autoritățile l-au găsit în orașul Khimki, la 17 kilometri distanță de aeroportul din Moscova. A fost dus la ambasada thailandeză în Moscova, unde este îngrijit până când va putea să zboare acasă.

„Am fost atât de supărat, după ce mi s-a spus de compania aeriană să aștepte cinci zile, am decis să beau și după aceea nu-mi mai amintesc altceva decât să-mi pierd pașaportul.” , a declarat acesta.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Arad: Adolescent găsit între banchetele unui microbuz condus de tatăl său. Acesta încerca să îl scoată în mod ilegal din...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri