Ialomiţa: O barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat, pe braţul Borcea; doar doi dintre ei au reuşit să ajungă la mal, ceilalţi fiind căutaţi

O barcă în care se aflau patru persoane s-a răsturnat, luni după-amiază, pe braţul Borcea, în judeţul Ialomiţa, doi bărbaţi fiind căutaţi de pompieri cu bărcile pneumatice.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, salvatorii au fost solicitaţi printr-un apel la 112 după ce pe braţul Borcea, în zona localităţii Vlădeni, o barcă în care se aflau patru bărbaţi s-a răsturnat. Doi dintre aceştia au reuşit să iasă la mal, dar celelalte două persoane sunt dispărute, posibil înecate.

FOTO: ISU Ialomiţa

La locul intervenţiei s-au deplasat de urgenţă 4 echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia şi Staţiei de Pompieri Feteşti, cu două bărci pneumatice, o autospecială de stingere, o autospecială SMURD şi un echipaj SAJ Ialomiţa. S-a acordat primul ajutor medical celor două persoane care au ieşit singure din apă, doi bărbaţi cu vârste de aproximativ 36 de ani şi 37 de ani. Ulterior, bărbatul de 36 de ani a fost preluată şi transportată de echipajul SAJ la Spitalul Municipal din Feteşti, iar celălalt a refuzat să fie dus la spital

Între timp, pompierii îi caută pe ceilalţi doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 42 ani, respectiv 48 ani.

Sursa : news.ro

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri