Antena Căutare

Iarna 2018 - 2019. Câte sute de mii de tone de sare vor fi utilizate la deszăpezire

Iarna 2018 2019. Câte sute de mii de tone de sare vor fi utilizate la deszăpezire. Salrom, Societatea Națională a Sării, va livra pentru deszăpezirea drumurilor în campania de iarnă 2018-2019, mai multe sute de mii de tone de sare. Află mai multe informații din articolul a1.ro

Iarna 2018 - 2019. Câte sute de mii de tone de sare vor fi utilizate la deszăpezire Galerie
Deszăpezire | manager.ro

În România, iarna pare că s-a instalat în majoritatea zonelor, iar vremea rece și zăpadă nu întârzie să apară. De aceea, autoritățile s-au gândit deja la toate măsurile de precauție pentru a împiedica accidentele. Astfel, Societatea Națională a Sării - Salrom va livra în campania de iarnă 2018-2019 aproximativ 400.000 de tone de sare.

Toată această sare este necesară pentru deszăpezirea drumurilor. Sarea va fi livrată către șapte Direcții Regionale de Dumuri și Poduri, și anume în Constanța, Cluj, Brașov, Iași, Timișoara, Craiova și București.

Salrom indică faptul că prin intermediul sucursalelor Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea, Salina Târgu Ocna, Salina Praid, Salina Ocna Dej, și Salina Slănic are la dispoziție capacitățile de producție necesare pentru deszăpezirea drumurilor din campania de iarna aceasta.

Până în prezent, Salrom a livrat o cantitatea de sare de peste 164.000 tone menită să deszăpezească drumurile din țară. Cantitatea de sare contractată va fi folosită pentru deszăpezirea drumurilor, iar cele 400.000 de tone vor fi livrate, în baza comenzilor, către cele 7 Direcții Regionale de Drumuri și Poduri.

Societatea Națională a Sării este unul dintre primii 10 producători de sare din Europa. Aceasta este o societate pe acțiuni cu capital majoritar de stat (51%), iar capitalul este deținut de către Fondul Proprietatea (49%).

Pe teritoriul țării noastre sunt dezvoltate șapte exploatări miniere de sare și au devenit ulterior și sucursale ale Societății Naționale a Sării. În cinci dintre aceste exploatări miniere de sare, societatea a dezvoltat obiective cu caracter balnear și turistic.

Sursă foto: manager.ro

Focarul se extinde fără oprire! Județul în care a fost confirmat primul caz de pestă porcină africană la un porc mistreț... Minivacanță de 1 Decembrie. Câte zile libere mai au românii până la finalul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x