Antena Căutare

Iarna nu pleacă! România a îngheţat şi ne aşteaptă fenomene periculoase. Cât mai durează episodul de VREME EXTREMĂ

Fenomenele extreme au răvăşit România. După ploaia îngheţată, ninsorile au acoperit mare parte din ţară. A fost haos în trafic, pe căile ferate şi în aeroporturi. Numai în Bucureşti, aproape 1.500 de oameni au cerut ajutorul medicilor.

Fenomenele extreme au răvăşit România. După ploaia îngheţată, ninsorile au acoperit mare parte din ţară. A fost haos în trafic, pe căile ferate şi în aeroporturi.

Numai în Bucureşti, aproape 1.500 de oameni au cerut ajutorul medicilor. Au căzut pe drumurile care arată ca un patinoar. Astfel, a fost haos în spitale: Oameni cu fracturi sau luxaţii au avut nevoie de ambulanţe. Iar veştile nu sunt deloc bune nici pentru zilele următoare. Trăim cele mai geroase zile de martie din istorie.

În Moldova, temperaturile au scăzut până la aproape minus 12 grade Celsius. Iar în Capitală, s-au înregistrat minus 6 grade. Sunt diferenţe chiar şi de 20 de grade faţă de temperaturile normale pentru această perioadă.

Capitala a fost lovită de două fenomene meteo periculoase în doar 24 de ore. Ploaia îngheţată urmată de ninsori puternice, iar oraşul a fost transformat într-un uriaş patinoar.

Un nou tip de fraudă face ravagii! "Ministerul de Interne informează: Nu apelaţi, în niciun caz, acest număr"... "ORE CRITICE", anunțate de ANM! Bucureştiul şi 19 judeţe, lovite de cel mai aspru fenomen din ultimii 20 de an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x