Antena Căutare

Iarna pune stapanire pe nordul tarii. 11 judete au fost afectate de ninsoare

Iarna pune stapanire pe nordul tarii. A nins si inca ninge in cel putin 11 judete din tara. Cele mai afectate de ninsoare sunt judetele din nordul Romaniei si zonele de munte. Ninsoarea a picat vineri dimineata si la Brasov si, cum se apropie weekendul, statiunile de pe Valea Prahovei ar putea fi luate cu asalt de turisti.


Insa ninsoarea nu aduce numai bucurii, ci si batati de cap. Cei mai afectati de venirea iernii sunt evident soferii care trebuie sa stie ca traficul este ingreunat pe drumurile din Harghita. Circulatia se desfasoara in conditii de iarna, din cauza ninsorilor care au inceput sa cada in aceasta dimineata.

Joi noapte a nins si pe Autostrada A3, iar soferii care nu aveau masinile echipate cu anvelope de iarna au fost opriti de politisti.

Potrivit sefului Sectiei de Drumuri Nationale Harghita, Catalin Romanescu,toate drumurile din judet sunt albe, echipajele de deszapezire actionand acolo unde este cazul. Pe DN 12 Baile Tusnad-Toplita, stratul de zapada de pe carosabil este cuprins intre unu si doi centimetri, iar pe restul sectoarelor de drum este cuprins intre unu si trei centimetri.

Pe DN 13 A, care leaga Miercurea Ciuc de Odorheiu Secuiesc, in zona Homorod, un tir incarcat cu lemne si neechipat de iarna nu a mai putut urca panta si ingreuneaza traficul.

Seful Politiei Rutiere Harghita, comisarul sef Cezar Asandei, a precizat ca toata reteaua de drumuri nationale este patrulata de 12 echipaje de politie care vor fi suplimentate, daca va fi nevoie.

Indemnizatie de 500 de lei pentru mamele care se intorc la munca mai devreme... Fostul manager al Maternitatii Giulesti, la Parchetul General...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x