Antena Căutare

Iarna se apropie de Capitală! Ninge de ore bune pe Valea Prahovei, în Brașov și Sibiu. Imagini de la fața locului

Iarna a pus stăpânire pe România, căci ninge de ore bune în mai multe zone din țară. În Bucovina și în zonele înalte din țară stratul de zăpadă depus este considerabil. 

Iarna a pus stăpânire pe România, căci ninge de ore bune în mai multe zone din țară. În Bucovina și în zonele înalte din țară stratul de zăpadă depus este considerabil.

La momentul scrierii acestei știri, ninge și pe Valea Prahovei, în Brașov și în Sibiu.

"Recomandăm astfel conducătorilor auto să circule cu prudenţă sporită, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să aibă autovehiculele echipate cu anvelope de iarnă", anunţă Centrul Infotrafic într-un comunicat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Traficul feroviar între Dârste şi Timişu de Sus, judeţul Braşov, este oprit după ce un arbore smuls de vântul puternic a căzut pe firul de contact, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică. Şapte trenuri sunt afectate, unele staţionând temporar între staţii, iar altele în gările de pe traseu. În ţară, mai multe drumuri sunt în continuare închise din cauza arborilor căzuţi care nu au putut fi îndepărtaţi până la lăsarea întunericului.

VEZI AICI IMAGINI LIVE DE PE VALEA PRAHOVEI!

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA anunţă că, luni dimineaţă, echipele de intervenţie acţionează între staţiile Timişu de Sus şi Dârste pentru îndepărtarea unui copac prăbuşit pe linia de contact.

”Copacul smuls de rafalele puternice de vânt, care au depăşit în această zonă viteza de 80 de kilometri la oră, a rămas sprijinit pe firul de înaltă tensiune, fiind întreruptă alimentarea cu energie electrică”, anunţă CFR SA.

Şase trenuri de călători - R 3023, IR 15538, IR 14034, IR 1644, IR 1632, IR 1745 - staţionează temporar în gările Timişu de Sus, Dârste, Braşov şi Predeal, iar R 3023 staţionează între Dârste şi Timişu de Sus.

La faţa locului se intervine pentru îndepărtarea copacului şi remedierea deranjamentelor tehnice produse la linia de contact.

ULTIMA ORĂ! Explozie puternică Mina Uricani! Trei mineri răniţi, iar altul este căutat de către salvatori... Fiecare școală va lua decizia! Ce se întâmplă cu elevii după ce se întorc din vacanță!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x