Antena Căutare

Iaşi: Anchetă a poliţiştilor după ce cadavrele a două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite într-un apartament din oraş

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite moarte în propriul apartament din Iaşi, prezentând urme de lovituri pe corp, poliţiştii şi procurorii demarând cercetări în acest caz.

Două persoane, mamă şi fiu, au fost găsite moarte în propriul apartament din Iaşi, prezentând urme de lovituri pe corp, poliţiştii şi procurorii demarând cercetări în acest caz.

O femeie de 85 de ani şi fiul acesteia, de 49 de ani, au fost găsiţi morţi în apartamentul în care locuiau, situat în cartierul ieşean Păcurari. Vecinii celor doi au alertat Poliţia, după ce au constatat un miros puternic în scara blocului.

Poliţiştii şi pompierii s-au deplasat la faţa locului, găsind cele două cadavre în apartament, în stare inicipientă de putrefacţie.

Pe corpurile celor două persoane au fost găsite urme de lovituri, existând indicii că moartea a survenit în urma unor acte de violenţă.

Cele două cadavre au fost transportate la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, în vederea efectuării necropsiei.

Poliţiştii şi procurorii au declanşat cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi a identifica persoanele care au comis dubla crimă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru omor.

Vecinii afirmă că nu i-au mai văzut pe cei doi de peste o săptămână şi că erau persoane liniştite, care nu au creat probleme în blocul respectiv.

Sursa: News.ro

Unde găsiți cel mai ieftin curier național și internațional?... Poți să crezi așa ceva? Un bărbat cu arsuri foarte grave a așteptat ore în șir pentru a i se găsi un loc în spital...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x