Antena Căutare

Vecinii au simțit mirosul de cadavru în putrefacție! Mamă și fiu, găsiți morți, cu urme de violență de corp

Oamenii legii au demarat o anchetă după ce locatarii unui bloc din Iaşi au sesizat la serviciul 112 că din unul din apartamentele de pe scară se simte miros de cadavru în putrefacţie. Polițiștii au găsit trupurile a două persoane, mamă și fiu, ambele având urme de violență. 

Oamenii legii au demarat o anchetă după ce locatarii unui bloc din Iaşi au sesizat la serviciul 112 că din unul din apartamentele de pe scară se simte miros de cadavru în putrefacţie. Polițiștii au găsit trupurile a două persoane, mamă și fiu, ambele având urme de violență.

Potrivit anchetatorilor, în urma sesizării făcute marţi seara, în jurul orei 22,00, o echipă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului. Acolo au fost descoperite cadavrele a două persoane, o femeie de 85 de ani, şi un bărbat de 49 de ani, mamă şi fiu.

Se pare că pe corpurile celor doi au fost găsite urme de agresiune, motiv pentru care s-a întocmit dosar penal pentru omor. Corpurile celor doi au fost duse la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi a se stabili cauza exactă a decesului.

Papa Francisc în România. Cine sunt martirii morți în închisorile comuniste pe care Papa îi va beatifica... Maria Ghiorghiu, profeție înfiorătoare în Săptămâna Patimilor: ”Blocurile se vor dărâma, precum niște castele de nisip!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x