Iaşi: Trei persoane au fost lovite de tren; o femeie şi un bărbat au murit

Potrivit ISU Iaşi, în zona pasajului rutier spre Bârnova, localitatea Ciurea, trei persoane au fost lovite de trenul Bucureşti-Iaşi. Către locul intervenţiei au fost direcţionate mai multe echipaje, acestea constatând că victimele sunt două femei şi un bărbat.

Trei persoane care se deplasau pe jos, în zona unui pasaj rutier din localitatea Ciurea, judeţul Iaşi, au fost lovite de tren, marţi seară, iar o femeie şi un bărbat au murit. O femeie de aproximativ 40 de ani a fost rănită, fiind preluată de echipajele medicale.

Potrivit ISU Iaşi, în zona pasajului rutier spre Bârnova, localitatea Ciurea, trei persoane au fost lovite de trenul Bucureşti -Iaşi.

Către locul intervenţiei au fost direcţionate mai multe echipaje, acestea constatând că victimele sunt două femei şi un bărbat.

O femeie de aproximativ 20 de ani şi un bărbat de 40 de ani au murit, în timp ce o femeie de 40 de ani a fost rănită, fiind preluată de echipajele medicale.

Deocamdată, nu s-au stabilit împrejurările producerii acecidentului. Cele trei persoane se deplasau pe jos, în zona pasajului.

Sursa : news.ro

Ultimele știri