Antena Căutare

Iasi: Un bolnav de gripa porcina a murit!

Un barbat in varsta de 61 de ani, bolnav de gripa porcina, a decedat in noaptea de duminica spre luni, la un spital din Iasi.

In unitatea spitaliceasca din Iasi se mai afla internate alte doua persoane cu gripa porcina.

Barbatul care si-a pierdut viata a fost internat in stare grava la Spitalul de Pneumoftiziologie din Iasi. Este primul caz confirmat de infectare cu virusul AH1N1 inregistrat anul acesta in România.

Barbatul a inceput sa se simta rau la scurt timp dupa ce s-a intors dintr-o vacanta in Egipt pe care a facut-o de sarbatori. El s-a prezentat la spital, unde medicii l-au informat ca este posibil sa fi contractat virusul AH1N1, insa barbatul a refuzat sa fie internat, pe motiv ca boala nu ar fi una severa.

Ulterior, starea barbatului s-a inrautatit, astfel ca a fost internat in stare grava in Clinica de Anestezie si Terapie Intensiva din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie din Iasi.

Luni dimineata, conducerea Directiei de Sanatate Publica din Iasi a anuntat decesul pacientului.

"Barbatul era internat la Clinica de anestezie si terapie intensiva din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie si a decedat noaptea trecuta. El fusese diagnosticat de Institutul Cantacuzino din Bucuresti cu gripa AH1N1 si existau si alte complicatii infectioase severe in cazul lui. Persoane respectiva era intubata de aproximativ zece zile, iar starea de sanatate era foarte grava", se arata intr-un comunicat al DSP Iasi.

Ministerul Sanatatii considera nejustificat protestul de la Institutul ORL... Incidente la mitingul pensionarilor militari de la Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x