Antena Căutare

iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, în această seară, la Antena 1 și Antena PLAY. „Bombardierul” Pascu luptă cu Maxim Soroka

Se anunță spectacol total în iFight HEROES „Bătălie în pandemie”, care va fi în direct la Antena 1, în această seară, imediat după X-Factor, și live pe Antena PLAY, de la ora 20.00. Gala în care „Bombardierul” Pascu și Maxim Soroka se vor lupta în main-event e așteptată de foarte multă lume.

iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, în această seară, la Antena 1 și Antena PLAY. „Bombardierul” Pascu luptă cu Maxim Soroka
iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, în această seară, la Antena 1 și Antena PLAY. „Bombardierul” Pascu luptă cu Maxim Soroka | Profimedia

Gala iFight „Bătălie în pandemie” va fi astăzi, la Antena 1 și Antena PLAY, cu „Bombardierul” Pascu versus ucraineanul Maxim Soroka, în main-event.

Sportivii au trecut deja proba cântarului și sunt hotărâți să își „distrugă” adversarii. Conform as.ro, Ion Pascu, Mădălin Pîrvulescu, Aurel Pîrtea și Ionuț Broștic sunt numai câțiva dintre românii care și-au asigurat fanii că vor avea ce vedea pe Antena 1 și Antena PLAY.

Ion „Bombardierul” Pascu e gata să-și pună la pământ adversarul în iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”, diseară, la Antena 1 și Antena PLAY

Ion „Bombardierul” Pascu nu s-a temut că va avea probleme cu greutatea înaintea marelui meci cu Maxim Soroka.

„Eu pot să cobor 10 kilograme. (Cătălin Oprișan: În cât timp?) Într-o săptămână. Trebuie să bei puțină apă, să mănânci ce trebuie”, a dezvăluit „Bombardierul” Pascu la emisiunea AS.ro LIVE.

Ion Pascu este considerat cel mai bun luptător de MMA din România și are 39 de ani. El este convins că „Bestia” Soroka nu va avea nicio șansă în fața lui.

„Ucrainenii sunt luptători puternici. El e al doilea ucrainean, mă gândesc să iau toată Ucraina la rând, să-i termin. Iau toată Ucraina, apoi toată Ungaria… toți vecinii”, a mai precizat acesta, arată aceeași sursă menționată mai sus.

„Bombardierul” Pascu și Maxim Soroka se vor bate pentru centura Heroes.

Conor McGregor și-a trimis campionul să lupte în iFight „Bătălie în pandemie”

Superstarul McGregor și-a trimis omul de bază să facă „ravagii” la București. Campion mondial la amatori, Lee Hammond s-a antrenat 10 ani cu primul luptător din istoria UFC care a avut, simultan, două centuri, conform AS.ro.

„Mi-a spus să trăiesc fiecare moment, să muncesc până la capăt și că acum e momentul să mă bucur de munca mea. Este un sfat excelent!”, a declarat Lee Hammond după ce a trecut proba cântarului.

Irlandezul va debuta la profesioniști împotriva românului Ionuț Broștic, la gala iFight.

„Visul meu este să devin campion mondial în UFC”, a precizat Hammond.

„Este o provocare foarte mare pentru mine, cea mai mare de până acum, și sperăm să iasă un meci spectaculos. Eu fac de nouă ani MMA”, a mărturisit Ionuț Broștic, arată aceeași sursă menționată anterior.

Mădălin Pîrvulescu se va bate cu uriașul Dănilă în iFight HEROES, „Bătălie în pandemie”

Mădălin Pîrvulescu, luptătorul fermier, „maestrul loviturilor fulgerătoare”, are și el planuri mari. De un minut a avut nevoie că să dea de pământ cu Tyson din Dârza în prima gală iFight. El se va bate cu uriașul Dănilă în gala live de pe Antena PLAY, de la ora 20:00, conform AS.ro.

„Eu îmi doresc să termin la fel de repede, toate meciurile pe care le-am disputat s-au terminat repede”, a fost mesajul lui Pîrvulescu.

Fight card iFight Heroes

1. Ion Pascu vs Maxim Soroka – meci pentru centura HEROES SUPER CHAMPION

2. Lee Hammond vs Ionuț Broștic

3. Mădălin Pîrvulescu vs Emil Useinov

4. Cosmin Bucătaru vs Cristi Constantinov

5. Adrian Chiriță vs Sorin Gogu

6. Florin Pîrtea vs Florin Strugariu

7. Damian Zaharia vs Waleed Bouruki

8. Florin Boștoacă vs Lucian Dragomir

9. Tudor Chirculescu vs Mihai Sava

10. Meci în deschidere, pe reguli semi-pro:
Robert Alexandru vs Andrei Micu

(P) Cum faci să te numeri printre norocoșii care obțin joburi de top... Austria îi obligă pe cetățeni să se vaccineze împotriva COVID-19 începând de la 1 februarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x