Antena Căutare

Îi lovește norocul! Duminica aceasta vine cu vești bune pentru zodii! Bani, noroc și surprize frumoase a pregătit horoscopul!

Horoscopul de weekend a pregătit numeroase surprize pentru anumite zodii, în timp ce altele vor avea parte de o duminică dificilă.

Horoscopul de weekend a pregătit numeroase surprize pentru anumite zodii, în timp ce altele vor avea parte de o duminică dificilă.

Berbecii sunt plini de energie, dar nu ar trebui să se suprasolicite astăzi. Este indicat să fie ceva mai atenţi la sănătate.

Taurii primesc o veste care le va schimba perspectivele. E weekend, aşa că au toate motivele să sărbătorească reuşita.

Nativii Gemeni vor reuşi să îşi rezolve o problemă de natură financiară. O persoană mai în vârstă le va sări în ajutor.

În urma unei invitaţii la un eveniment special, Vărsătorii vor reuşi să cunoască o persoană mai în vârstă care le va propune să se asocieze într-o afacere.

Zodiile vor fi puternic afectate de eclipsa de lună din 7 august! Ce trebuie să știi înainte să se întâmple... Epava de la Costineşti este înrudită cu celebrul vas Titanic! Pare greu de crezut, dar este adevărat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x