Căutare Live

Ilfov: Ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti nu s-a confirmat; societatea anunţă că vor exista întârzieri la livrarea coletelor

Ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, nu s-a confirmat, iar societatea transmite că vor exista întârzieri la livrarea coletelor.

Ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, nu s-a confirmat, iar societatea transmite că vor exista întârzieri la livrarea coletelor.

Reprezentanţii SRI au transmis, marţi, că ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, nu s-a confirmat.

Reprezentanţii societăţii au precizat că vor exista întârzieri la livrarea coletelor.

”Vor exista întârzieri în preluarea şi procesarea apelurilor telefonice şi a e-mail-urilor primite, inclusiv a comenzilor de ridicare a expediţiilor. Revenim cu informaţii pe măsură ce situaţia suferă modificări. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create”, a transmis, pe pagina de Facebook, societatea.

Potrivit IGPR, marţi, la ora 07:38, directorul Fan Courier a primit un mail prin care era înştiinţat că va primi un colet care va exploda la ora 11.00, în comuna Ştefăneşti/ Voluntari.

”La faţa locului s-a deplasat grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraş Voluntari, grupa pirotehnică din cadrul IGPR şi un echipaj SRI”, a transmis IGPR.

Activitatea unităţii a fost oprită - atât a persoanelor de la birouri, cât şi a angajaţilor din zona depozitului, iar clădirea a fost evacuată.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Clujul, capitala raliului pentru două zile...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri