Căutare Live

Ilfov: Tânără cercetată pentru tentativă de omor calificat după ce a aruncat cu benzină pe un bărbat şi a rănit cu un cuţit un copil de zece ani, în comuna Chiajna

O femeie de 23 de ani este cercetată pentru tentativă de omor calificat după ce, în urma unor discuţii contradictorii, a aruncat cu benzină pe un bărbat, în comuna Chiajna, iar apoi a rănit cu un cuţit un copil de zece, din aceeaşi comună. Atât victimele, cât şi agresoarea au fost duse la spital, cea din urmă având leziuni traumatice la abdomen.

Potrivit Poliţiei Ilfov, poliţiştii oraşului Chitila au fost sesizaţi, joi, prin apel 112, de o femeie, despre faptul că, în urma unor discuţii contradictorii, o necunoscută a aruncat cu benzină pe un bărbat, în timp ce se afla la un imobil în construcţie, din comuna Chiajna.

La scurt timp, poliţiştii postului de poliţie din comuna Chiajna au fost sesizaţi prin apel 112 de o femeie, despre faptul că un copil de zece ani a fost tăiat cu un cuţit de către o femeie necunoscută.

Poliţiştii au găsit-o pe femeie, fiind vorba de o tânără de 23 de ani. În prezent aceasta se află înternată în vederea acordării de îngrijiri medicale, sub paza organelor de poliţie, întrucât prezenta leziuni traumatice la nivelul abdomenului.

Totodată, persoanele vătămate au fost duse la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

"În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de tentativă la infracţiunea de omor calificat, urmărirea penală fiind în competenţa procurorului din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Ilfov", arată Poliţia Ilfov.

Sursa : news.ro

Patru cazuri de infecție cu virusul West Nile. A fost înregistrat și un deces... Dan Antonescu, expert criminolog: ”Gheorghe Dincă s-a dat de gol când a făcut asta!” Unde s-ar afla Alexandra...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri