Antena Căutare

Ilie Carabulea, audiat la DNA in dosarul in care a fost retinut un prim-procuror

Omul de afaceri Ilie Carabulea s-a prezentat, in aceasta dimineata, la sediul DNA Alba Iulia, urmand sa fie audiat in dosarul in care au fost retinuti, pentru fapte de coruptie, prim-procurorul Parchetului Judecatoriei Sibiu, Florin Apostu, si un ofiter SRI.



Avocatul Viorel Jidveian, aparatorul prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sibiu, Florin Apostu, declara, vineri, ca in acest dosar omul de afaceri Ilie Carabulea este acuzat ca i-ar fi dat mita o masina prim-procurorului Apostu.

Anterior declaratiei avocatului, Ilie Carabulea a negat informatiile care deja circulau privind implicarea sa in acest dosar.

"Am auzit si eu ce s-a intamplat (retinerea prim-procurorului Parchetului Judecatoriei Sibiu si a unui ofiter SRI, n.r.), dar nu stiu nimic altceva despre asta. Nu am nicio legatura. Cunosc, ce-i drept, multe persoane, pentru ca functia si legaturile comerciale m-au dus in multe locuri, inclusiv din zona serviciilor. Despre caz insa nu stiu nimic, nu m-a intrebat nimeni nimic. Nu am nicio problema", declara Carabulea pentru Mediafax.

In acest dosar a fost citat pentru audieri la DNA Alba Iulia si avocatul sibian Nicolae Uca.

Vezi ce a declarat Ilie Carabulea la iesirea de la audieri!




Citeste si Jurnalul!

Foto: financiarul.com

Dan Diaconescu a fost trimis in judecata... VIDEO! Pelerinaj in Dealul Mitropoliei: 150 de oameni au avut nevoie de ingrijiri medicale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x