Antena Căutare

Iluzia optică care îți dezvăluie dacă ai probleme în relația de cuplu, în funcție de ceea ce ai văzut prima dată

Există un anumit tip de test care îți poate oferi o perspectivă asupra vieții tale amoroase.

iluzie optica cuplu Galerie
Iluzia optică care îți dezvăluie dacă ai probleme în relația de cuplu, în funcție de ceea ce ai văzut prima dată | Shutterstock

Imaginea a fost postată de Mia Yilin pe TikTok, cunoscută drept creatoarea de conținut care împărtășește cu cei peste 450.000 de fani din întreaga lume diferite joculețe, puzzle-uri, iluzii optice.

Citește și: Doar cei cu "vedere telescopică" pot găsi în 10 secunde pisica furișată din imagine. Testul care a măcinat zeci de oameni

Iluzia optică care îți dezvăluie dacă ai probleme în relația de cuplu, în funcție de ceea ce ai văzut prima dată

Vizualizată de peste 110.000 de ori și adunând peste 100 de comentarii, imagineaîți dezvăluie dacă ai probleme de angajament în relația romantică, scrie DailyMail.

Într-un video, Mia a explicat teoriile din spatele fiecăruia dintre cele două obiecte pe care oamenii le pot observa.

Ea a indicat că unii pot vedea mai întâi un nor, în timp ce alții pot vedea un pește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se spune că primul obiect posibil - un nor - sugerează atât „reziliență”, cât și „sensibilitate”.

Citește și: Iluzie optică. Animalul pe care îl vezi pentru prima dată în imagine îți dezvăluie secrete ascunse despre personalitatea ta

„Dacă ai văzut prima dată norul, deși în exterior poți părea o persoană foarte rezistentă și curajoasă, în realitate, ești destul de sensibilă. S-ar putea să ai o inimă care se dezamăgește ușor. Drept urmare, te simți adesea rănită de cuvintele și acțiunile altora.'

Cu toate acestea, ea mai spune că dacă ai văzut norul ar mai putea însemna că ai probleme de angajament din cauza standardelor înalte pe care le ai când vine vorba de conexiunile romantice: „Urăști ideea de a te mulțumi cu ceea ce ai și ai standarde foarte înalte atunci când intri într-o relație”.

Deci, cum rămâne cu cei care au văzut un pește la prima vedere în imagine?

Creatoarea de conținut a explicat că peștele semnifică intenția unei persoane de a „profita la maximum de viață”, fără a pierde niciodată timpul sau atenția cu cei care „nu merită”.

„Dacă ai văzut prima dată peștele, atunci ai această mentalitate că, din moment ce viața este scurtă și vom muri cu toții într-o zi, am putea la fel de bine să ne trăim viața la maximum”.

Majoritatea internauților au fost de acord cu explicațiile tinerei, astfel că mulți au observat peștele în loc de nor.

„Am văzut peștele”, „Foarte adevărat, pește”, „Am văzut peștele și ai dreptate”, „Ambele”, „Am văzut un nor de pește”, au fost câteva dintre comentariile lăsate.

Ceva la fel de simplu ca o iluzie optică poate spune multe despre relațiile tale de amor, dar chiar și câteva întrebări surprinzător de simple ar putea determina dacă există o compatibilitate adevărată.

Experții de la Harvard au dezvăluit în 2014 exact ce ar trebui să întrebi dacă ești în căutarea dragostei sau încerci să stabilești compatibilitatea cu partenerul/partenera tău/ta.

Matematicienii au dezvăluit trei întrebări pentru a determina dacă un cuplu are potențial real.

Cele trei întrebări cheie sunt: ​​„Îți plac filmele de groază?”, „Ai călătorit vreodată singur?” și „Nu ar fi distractiv să lași totul deoparte și să mergi pe o barcă cu pânze?”.

Cei patru experți care au venit cu aceste întrebări sunt responsabili pentru construirea site-ului de întâlniri, OK Cupid.

Vești bune pentru pensionari în luna august 2023! Seniorii primesc banii de pensie mai devreme. Când se va face plata pe... UNTOLD 2023. Organizatorii așteaptă cel mai mare număr de participanți din toate edițiile. Ce le-au pregătit festivalier...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x