Antena Căutare

Iluzie optică virală. Crezi că găsești vulpea din imagine? Unde se ascunde animalul, de fapt

O poză realizată de un fotograf profesionist în timpul unei plimbări printr-o pădure s-a transformat într-o iluzie optică de senzație. Crezi că poți găsi vulpea din fotografie?

imagine cu o vulpe ascunsa in padure Galerie
Fotograful a pozat o vulpe în pădure și totul s-a transformat într-o iluzie optică virală | sursa foto: Profimedia

Un fotograf pasionat de plimbările prin natură a decis să exploreze frumusețile unei păduri atunci când a observat o vulpe. A fotografiat imediat animalul și, la scurt timp după ce a publicat poza pe internet, internauți din întreaga lume au observat ce iluzie optică s-a produs, din pură întâmplare. Blana vulpii se camuflează perfect în peisajul de natură, făcând-o greu de reperat.

O iluzie optică îi face pe internauți să se întrebe unde este vulpea din imagine

Profitând de vremea frumoasă, un fotografi pe nume Abhinav Garg în vârstăn de 34 de ani din Delhi (India) a decis să facă o plimbare prin Jhalana Leopard Park din vestul orașului Jaipur. Era luna octombrie, așa că parcul era plin de vegetație uscată și frunze căzute.

Citește și: Iluzie optică virală. Crezi că găsești leopardul din imagine? Unde se ascunde felina

Iubitor de natură și de plimbări. Indianul profită din plin de fiecare ocazie pe care o are pentru a se relaxa și pentru a surprinde în pozele sale frumusețile din jur. Totuși, nu avea să bănuiască faptul că una dintre plimbări se va transforma într-o iluzie optică de senzație.

La un moment dat, fotograful a observat o vulpe și, fără să mai stea pe gânduri, a pus mâna pe aparatul foto și a reușit s-o prindă în imagini. Printre rochi, frunze uscate și iarbă ofilită, animalul este perfect camuflat, căci blana lui roșcată se confundă ușor cu decorul din natură.

Citește și: O femeie și-a pozat câinele, dar totul s-a transformat într-o iluzie optică virală. Ce este în imagine, de fapt

Încântat de ceea ce a reușit să surprindă, Abhinav Garg a ales să publice fotografia pe internet și, în scurt timp, imaginea s-a transformat într-o iluzie de senzație. Mulți au încercat să găsească vulpea din poză, dar puțini au reușit să facă acest lucru într-un timp foarte scurt. Poți descoperi unde se ascunde vulpea urmărind galeria foto de mai sus.

Citeşte şi: „În ce lume odioasă trăim”. Cum a fost surprinsă Sorana, românca din Danemarca arestată împreună cu soţul său pentru că şi-au maltratat copilul, cu doar câteva zile înainte de incident

Uneori, creierul uman este predispus să observe imaginile sau elementele cu care este mai familiarizat. Există momente în care jocul de lumini, nuanțe sau umbre pot „juca feste”, păcălind ochiul uman sau percepția.

În cazul de față, vulpea a reușit să se camufleze perfect în peisajul cu pădurea, mai ales că era luna octombrie și frunzele aveau culori tomnatice, ce se potriveau de minune blăniței roșcate a animaului. Urmărește atent imagineaa de mai sus și încearcî sî descoperi unde se află vulpea, de fapt.

Te poate interesa şi asta: Gigi Becali, donație uriașă. A scos 450.000 de euro din conturi. „Sunt cel mai bogat din lume. Ce Bill Gates, ce Rockefeller?”

Până când ar putea fi prelungită perioda de utilizare a certificatului digital privind Covid-19. Propunerea Comisiei Eur... Rezultate extrageri Loto 6 februarie 2022. Numerele câștigătoare la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x