Antena Căutare

Imagine rară: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, la vârsta de 29 de ani

Viorica Dancila a dezvaluit că momentul în care l-a infiat pe Victor, fiul ei, a fost unul care i-a schimbat radical viața.

Imagine rară: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, la vârsta de 29 de ani Galerie
Viorica Dăncilă | hepta

Pentru Viorica Dăncilă, un copil a reprezentat o adevarata provocare, mai ales că situația finaciară din acea vreme nu era una foarte bună

Viorica Dancila locuia la acel moment in Videle, intr-un apartament cu doua camere.

"După ce l-am înfiat pe Victor, cu foarte multe insistențe, ni s-a schimbat viața. Am avut un țel. Când era greu, trebuia să depășim pentru că era Victor. El a devenit răsfățatul familiei."

"La început n-au înțeles, eram în 1990. Victor e născut pe 1 ianuarie 1990 și erau condițiile puțin mai grele. Stăteam în Videle, aveam un apartament cu două camere atunci", a spus Viorica Dăncilă.

Viorica Dancila a dat publicității o poza în care apare alături de familia ei, la varsta de 29 de ani.

Imagine rară: Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe, la vârsta de 29 de ani

Viorica Dăncilă - dreapta, soțul ei - stânga, în mijloc - Victor, copilul înfiat

Vasilica-Viorica Dăncilă, din Roșiorii de Vede, România, în vârstă de 55 de ani, este o politiciană română, membră a Partidului Social Democrat, care ocupă funcția de prim-ministru al României din 29 ianuarie 2018. Este prima femeie din istoria României care a deținut această funcție.

Viorica Dăncilă a fost propusă pe 16 ianuarie 2018 de către PSD pentru funcția de prim-ministru, în urma demisiei prim-ministrului Mihai Tudose. Guvernul Viorica Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului pe 29 ianuarie 2018. Guvernul a picat pe 10 octombrie 2019, în urma unei moțiuni de cenzură.

Viorica Dăncilă este membră a Partidului Social Democrat din anul 1996, în organizația din Teleorman. De-a lungul anilor a deținut poziții atât în cadrul PSD, cât și în cadrul administrației locale. Viorica Dăncilă a fost consilier local și consilier județean până în anul 2009, când a fost aleasă europarlamentar. Până în 2018, Viorica Dăncilă a deținut două mandate succesive în Parlamentul European.

(sursa: KanalD)

Halucinant! Alți 41 de migranţi au fost găsiți ascunşi într-un camion frigorific... Studenţii străini care studiază în România nu vor să profeseze în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x