Antena Căutare

Imagini apocaliptice! Încă o AUTOSTRADĂ s-a surpat. Circulaţia se desfăşoară cu restricţii

Circulația pe Autostrada A6, care leagă oraşul Lugoj de autostrada A1 (Bucureşti - Piteşti), se desfășoară cu restricții, încă din luna martie, din cauza ploilor care au dus la surparea malurilor. Când va fi remediată problema? Nu se ştie. 

Circulația pe Autostrada A6, care leagă oraşul Lugoj de autostrada A1 (Bucureşti - Piteşti), se desfășoară cu restricții, încă din luna martie, din cauza ploilor care au dus la surparea malurilor. Când va fi remediată problema? Nu se ştie.

Informarea apare pe site-ul Companiei Naționale de Autostrăzi: "CNADNR anunță participanții la trafic că, din data de 11.03.2016, circulația pe autostrada A6 km 3+500 – 3+650 se desfășoară cu restricție de viteză în zona alunecării taluzului, între orele 08.00-17.00, iar între orele 17.00-08.00 se desfășoară normal, până la finalizarea lucrărilor, în cursul anului 2016".

Explicația? "Ploi abundente". Potrivit economica.net, cei de la call-center-ul CNADNR au declarat că restricţia este valabilă pentru o porțiune de 150 de metri. Totuși, "se circulă, cu restricție de viteză, iar dacă apare ceva, eventual vă deviază". Viteză este limitată a 60 km pe oră.

Coșmar fără sfârșit! Noi imagini din noaptea incendiului din clubul Colectiv au fost făcute publice... Cozi interminabile de pacienți la cabinetele medicilor de familie. Sistemul cardurilor de sănătate s-a blocat din nou!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x