Antena Căutare

Imagini apocaliptice! „Necaz mare ne-a dat Dumnezeu. Natura s-a răzbunat”. Urmele lăsate de POTOP în mai multe comune din țară

Sute de case au fost luate de ape în ultimele zile, în mai multe comune din județul Alba. Sunt cele mai mari inundații din ultimii 45 de ani, spun oamenii care și-au văzut toată agoniseala de-o viață luată de viitură.

Sute de case au fost luate de ape în ultimele zile, în mai multe comune din județul Alba. Sunt cele mai mari inundații din ultimii 45 de ani, spun oamenii care și-au văzut toată agoniseala de-o viață luată de viitură.

Peste 400 de case au fost inundate, zeci de mașini și utilaje agricole au fost păcute praf, sute de animale moarte, mai mulți oameni au fost evacuați și transportați la spital în stare de șoc, drumurile au fost închise și chiar distruse pe kilometri întregi, notează publicația locală alba24.ro.

”Doamne ajută/ Doamne ferește” – așa se salută acum între ei cei cărora apa le-a luat aproape totul. Toți trăiesc cu teama că la fiecare ploaie mai serioasă natura se va dezlănțui din nou.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe unii viitura i-a prins acasă și s-au adăpostit pe unde au putut, mai scrie sursa citată: „Ne-am urcat în pod când a venit apa. Am stat acolo, eram neputincioși. Ne-a dus porumbul, ne-a dus găinile” povestește o localnică.

„A auzit fata din casă că au a pocnit ceva afară și a ieșit să vadă ce e. Atunci a și pornit apa și a umplut curtea. Nici m-am putut face nimic. Omu meu e bolnav, la pat, și mă gândem ce fac cu el că eu mă urc în pod dar el nu se poate mișca. A dat Dumnezeu și n-a mers chiar până la el a pat” spune femeia trecută de 70 de ani, pentru alba24.ro.

Imaginile par apocaliptice!

STUDENŢII stau la COZI INTERMINABILE. DEGEABA au gratuitate... Avertisment de ULTIMĂ ORĂ făcut de autorități! Ce trebuie să știe proprietarii de restaurante, hoteluri sau tabere de pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x