Antena Căutare

Imagini cu evadarea detinutului din Timisoara, condamnat pentru omor

Detinutul care le-a scapat printre degete ieri gardienilor din Timisoara, a fost prins dupa sase ore. Timp in care zeci de politisti si jandarmi au scotocit orasul in cautarea lui. A fost o evadare fara probleme, dupa cum o dovedesc si imaginile surprinse de camerele de supraveghere

Cu cateva ore inainte, duba penitenciarului, in care erau patru detinuti, oprise in fata Serviciului de Evidenta Populatiei din Timisoara. Tanarul fusese adus pentru preschimbarea certificatului de nastere. Nu avea catuse, asa ca i-a fost usor. Le-a facut vant gardienilor si a zbughit-o afara din masina. Desi nu erau decat cativa metri pana la usa, tanarul a reusit sa scape dintre agentii de politie si sa o ia la goana pe strazi.

Fugarul, condamnat pentru crima, si-a pierdut urma in multime. La scurt timp, orasul s-a umplut de filtrele politistilor. In tot acest timp, tanarul se plimba nestingherit prin centrul orasului. La un moment dat, o patrula l-a vazut traversand strada prin fata Filarmonicii Banatului. Una dintre acestea a reusit sa-l identifice in dreptul trecerii de pietoni de la Capitol. Initial s-a folosit somatia legala, somatie verbala, apoi un foc de arma in plan vertical, dupa care s-a procedat la imobilizarea lui.

Inainte sa evadeze, tanarul le povestise colegilor de celula ce planul are, dar il romantase putin. Spunea ca vrea sa ajunga la iubita lui care urma sa aduca pe lume un copil. In realitate tanara n-a fost niciodata insarcinata. La 22 de ani, Alexandru Toma are in palmares mai multe condamnari. Mai intai pentru viol si furt, apoi pentru crima dupa ce vara trecuta a injunghiat in inima un tanar de 18 ani. Gardienii care l-au scapat printre degete sunt cercetati administrativ.

500 de utilaje de deszapezire sunt pregatite sa intervina in Capitala... Copilul lui Cristian Cioaca si al Elodiei ramane la sora politistului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x