Căutare Live

VIDEO | Lux la stația de metrou Constantin Brâncuși de pe Magistrala 5. Când se va deschide traficul

Bucureștenii vor avea parte de călătorii extrem de plăcute pe Magistrala 5 atunci când se va deschide traficul. Imaginile surprinse în interiorul stației de metrou arată cât de bine s-a lucrat la M5. Potrivit Metrorex stadiuul lucrărilor este cuprins între 95% și 100%. Imaginile video suprind intrarea în stație, peroanele dar și o parte a galeriilor.

VIDEO | Lux la stația de metrou Constantin Brâncuși de pe Magistrala 5. Este gata, dar nu s-a deschis traficul!

Însă, în ciuda faptului că stațiile sunt aproape gata, deschiderea traficului este incertă. Pe 28 mai, oficialii Metrorex au anunțat că Magistrala 5 va fi gata ”până la sfârșitul verii”.

Declarația a fost făcută atuncide către Constantin Mustățea, director de investiții la Metrorex.

,,Lucrările sunt aproape de final, la partea de structură acestea sunt peste 99%, iar la finisaje și instalații 97%. Noi estimăm că probele dinamice vor începe luna viitoare”

Întrebat dacă sunt șanse mai mari pentru jumătatea verii sau pentru sfârșit de vară, responsabilul Metrorex a răspuns că totul depinde de rezultatele probelor dinamice care se fac cu trenurile de metrou în mișcare.

Relatări din sala de operație: "Ar fi trebuit să trăiască încă 20 sau 30 de ani". Medici înmărmuriți în urma autopsilor morților COVID

Curând au avut loc primele teste și rămâne deci de văzut care va fi noul termen pentru punerea în funcțiune.

Ce au învățat românii din pandemia de Covid-19? Peste un sfert din oameni sunt mai interesaţi de asigurările de sănătate... Noi reglementări de la 1 iulie, în ciuda amânării măsurilor de relaxare. Ce este permis începând de miercuri...
Parteneri
Dulceață de smochine întregi, aromată și rafinată
Catine.ro
Ultimele știri
x