Antena Căutare

Imagini desprinse parcă dintr-un basm! Strat de zăpadă de 10 centimetri la Şureanu, în Alba! A nins în România ca în povești!

La Şureanu, în judeţul Alba, a nins din nou în noaptea de luni spre marţi, iar stratul de zăpadă în localitatea Poarta Raiului, aflată la peste 1.500 de metri altitudine, în apropierea pârtiilor de schi, depăşeşte 10 centimetri.

La Şureanu, în judeţul Alba, a nins din nou în noaptea de luni spre marţi, iar stratul de zăpadă în localitatea Poarta Raiului, aflată la peste 1.500 de metri altitudine, în apropierea pârtiilor de schi, depăşeşte 10 centimetri.

Zăpada s-a aşternut uniform, pe suprafeţe extinse, iar temperatura a scăzut sub zero grade Celsius.

Administratorul unei pensiuni din Munţii Şureanu, judeţul Alba, a declarat, marţi, că stratul de zăpadă în localitatea
Poarta Raiului, aflată la peste 1.500 de metri altitudine, în apropierea pârtiilor de schi, depăşeşte 10 centimetri.

Sezonul turistic ar putea să înceapă mai repede decât anii trecuţi

”Zăpada depăşeşte 10 centimetri, însă pârtiile au nevoie de un strat consistent de zăpadă până să le dea drumul. Ne aşteptăm cel târziu la 1 Decembrie să schiem, dacă vremea va fi la fel în continuare. Este zăpadă ca în mijlocul iernii, iar temperatura a scăzut sub zero grade”, a declarat acesta.

Administratorul pensiunii a postat marţi mai multe imagini pe o reţea socială.

”Natura este darnică în continuare la capitolul ninsoare. Zâna Iarna îşi ia atribuţiile foarte în serios, a nins la munte astă-noapte, mult şi frumos, iar imaginile ataşate nu mai au nevoie de prezentare. O zi senina tuturor, afară şi în suflete!”, este mesajul postat.

Domeniul Schiabil Şureanu este situat în Munţii Şureanu. Prima ninsoare din această toamnă a căzut în luna septembrie.

Şi la Arieşeni, în Munţii Apuseni, la peste 800 de metri altitudine, a nins, în noaptea de luni spre marţi, însă zăpada s-a topit dimineaţa.

Comuna Arieşeni se află la graniţa dintre judeţele Alba şi Bihor, fiind frecventată vara pentru drumeţii montane şi pentru vizitarea obiectivelor turistice, iar în sezonul rece pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Sursă: Mediafax

Valentin Hossu-Longin a murit. Scriitorul avea 77 de ani... Informare de ploi, vânt puternic la nivelul întregii țări! La munte, vin ninsorile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x