Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Imagini din Spitalul Gerota, aflat în carantină! Medicii: „Suntem depășiți de situație! Mai avem puțin și cedăm psihic” - VIDEO

Imagini revoltătoare din Spitalul „Dimitrie Gerota” din București, aflat în carantină, din cauza epidemiei de coronavirus, au fost filmate, sâmbătă dimineață, de un cadru medical.

Doctorii trag un semnal de alarmă cu privire la condițiile și starea lor din acest moment. Ei spun că sunt depășiți de situație, sunt obosiți și sunt pe punctul de a ceda psihic.

„Aici, în această încăppere, doarme o colegă care vrea să stea izolată și nu are pat, doarme pe jos”, spune cadrul medical care a făcut filmarea.

Spitalul Gerota se află în carantină de aproape o săptămână, de când fostul ofițer de la MAI a fost confirmat cu coronavirus și apoi a fost transferat la Spitalul Victor Babeș din Capitală.

În Spitalul Gerota sunt 150 de persoane, dintre care 48 de pacienți.

Managerul Spitalului, care a fost confirmat pozitiv cu coronavirus, este în cotninuare acolo și nu a fost transportat la un spital de boli infecțioase, iar cei de acolo nu au echipamentele neceare pe care ar trebui să le poarte într-o astfel de situație pentru a se putea proteja.

Imaginile au fost prezentate în exclusivitate de Antena 3. Mai multe detalii, pe antena3.ro.

Recomandari