Căutare Live

Imagini șocante filmate de un șofer. O ambulanţă fără niciun semnal, sonor sau luminos, la un pas să calce câțiva pietoni

Un ploieştean a fost amendat pentru că a dat dovadă de spirit civic! Omul a filmat momentul în care ambulanţă fără semnale acustice şi luminoase a fost la un pas să lovească mai mulţi pietoni.

Un ploieştean a fost amendat pentru că a dat dovadă de spirit civic! Omul a filmat momentul în care ambulanţă fără semnale acustice şi luminoase a fost la un pas să lovească mai mulţi pietoni.

Aşa că a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112. Un poliţist s-a prezentat la faţa locului după aproape o oră şi, cu toate că a văzut imaginile, i-a trânti o amendă bărbatului, pe motiv că l-a deranjat pentru nimic.

Pe imagini se vede exact momentul în care şoferul ambulanţei trece cu viteză printre pietonii aflaţi chiar pe zebră. Cel mai probabil revenea în staţie, de la un caz. Tânărul de 29 de ani încearcă, la scurt timp, să îl atenţioneze pe şofer de slalomul periculos.

Şoferul ambulanţei nu doar că îşi continuă fără nicio remuşcare traseul, ba chiar intră şi pe constrasens. În speranţa că şoferul de pe ambulanţă nu va scăpa nepedepsit, bărbatul a sunat la 112 şi le-a arătat poliţiştilor imaginile. Doar că singurul care a fost sancţionat a fost spiritul său civic.

În zadar a încercat bărbatul să le explice că pe camera sa de bord se înregistrase o infracţiune.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Românii au liber doar joi, de Ziua Unirii Principatelor. Următoarea minivacanță are 5 zile...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri