Antena Căutare

Imagini NERECOMANDARE minorilor! Un tânăr A MURIT în timp ce era filmat de prieteni. Filmulețul a apărut!

Un tânăr s-a înecat într-un lac din Sovata, în timp ce prietenii îl filmau și râdeau. Aceștia credeau că glumește, deși era evident că nu mai reușește să ajungă la mal, fără ajutorul acestora.

Daniel Oniga avea 22 de ani și era din Satu Mare, acolo unde și lucra la o firmă de securitate. În după-amiaza zilei de marți, 7 august, a mers să se relaxeze pe malul lacului Paraschiva din Sovata, alături de câţiva prieteni, inclusiv iubita sa, care a asistat la tragedie, relatează Observator TV.

La un moment dat, el a mers să facă o baie, dar nu a mai apucat să se întoarcă în siguranță la mal. A început să se precipite, dar agitația sa a părut o glumă pentru prietenii săi, care l-au lăsat singur în apă.

Mai mult, au început să îl filmeze cu un telefon mobil și abia când prietenul lor a dispărut sub apă s-au panicat și au sunat la 112. De fapt, el se zbătea să supravieţuiască.

La faţa locului s-au deplasat pompierii și scafandrii din judeţul Mureş, care abia după aproximativ 40 de minute de căutări l-au adus la suprafaţă pe tânărul de 22 de ani, când – din nefericire – medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

VIOLENȚE în Piața Victoriei! Protestatarii au spart cordonul de jandarmi! Ce se întâmplă (VIDEO)... HAOS pe aeroportul OTOPENI! Oamenii sunt disperați și caută soluții! Ce se întâmplă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x