Antena Căutare

Imagini revoltătoare!! Copii puși să sărute asfaltul făcând mătănii! "Cine nu rezistă două ore, să ia pampers dacă vrea la toaletă". Patriarhia Română nu-și asumă nimic!

La un festival din Sălaj mai mulți copii au fost puși să facă mătăni pe asfalt și obligați să reziste două ore la slujbă fără să se ducă la toaletă, iar dacă aceștia voiau să se ducăerau amenințați că vor purta scutece!

La un festival din Sălaj mai mulți copii au fost puși să facă mătăni pe asfalt și obligați să reziste două ore la slujbă fără să se ducă la toaletă, iar dacă aceștia voiau să se ducăerau amenințați că vor purta scutece!

Imaginile revoltătoare au apărut în mediul online și arată cum mai mulți copii sunt obligați să facă 20 mătănii în aer liber și să își facă cruci în timp ce sărută asfaltul, în cadrul unei acțiuni organizate de o asociație creștină din județul Sălaj, potrivit Mediafax.

Femeia care îi supraveghea din partea asociației îi punea să se comporte militărește avertizându-i pe cei care „nu pot rezista două ore” să își pună pamperși.

„Ziceți în gând toți <Doamne, iartă-mă>. Acuma vreau să fac o completare, părerea cercetașilor francezi a fost că Darius a fost cel mai atent la Sfânta Liturghie, el fiind exemplul pe care ar fi bine să îl urmați. În rest, cei care credeți că nu vă puteți abține două ore de la toaletă, de la una de la alta, sau rămâneți acasă sau vă puneți pampers sau găsiți alte soluții. De aici înainte vă cer conduită, comportament corespunzător. Aveți grijă că duminică este ziua festivă a Festivalului Inimioarelor Fericite, iar primul moment este participarea la Sfânta Liturghie de la Bobota”, a spus femeia.

După ce unul din copii a terminat cele 20 de mătănii a fost obligat de femeie să mai facă 10!

„La Sfânta Liturghie de la Bobota va fi mult mai lejer decât astăzi, pentru că nu este în biserică, se slujește în altarul de vară, e mai mare relaxare, băncile de la liziera pădurii, pentru copii e mai mult decât perfect. Acolo se stă în bancă, se stă în picioare în momentele când se stă în picioare și nu se merge la toaletă în pădure, nu se umblă după apă. Înainte veți primi de toate, veți fi pregătiți. De acum vă spun, să nu avem surprize, că duminică nu va bate nimeni mătănii. Vom avea o cameră pregătită la baza asociației și cine nu știe să se încadreze în grup va putea să citească o carte liniștit, avem tot felul de cărți, ieșiți de acolo speakeri motivaționali”, a continuat femeia, care l-a mai pus pe un alt copil să facă 5 mătănii deoarece avea chef de vorbă.

Reprezentanții asociației au refuzat să comenteze imaginile, declarând corepondentului Mediafax că „au fost scoase din context”.

„Festivalul Inimioarelor” are loc duminică lângă Mănăstirea Bobota, județul Sălaj, în program fiind prevăzută participare la Sfânta Liturghie dedicată copiilor.

Patriarhia Română au dat un răspuns pentru Digi24 în care au spus că „asociaţia nu este un aşezământ bisericesc şi nu este coordonată de Biserică”.

„Persoanele care şi-au permis să comită o asemenea faptă revoltătoare nu sunt angajatele Bisericii şi nu o reprezintă. Este evident că obligarea unor copii sau a oricui altcuiva la practicarea unor gesturi cu semnificaţie religioasă este absurdă, Biserica însăşi denunţând o asemenea atitudine care nu are nicio legătură cu spiritul creştin”, arată BOR.

Trei victime din cauza ignoranței unui operator: "Închide domnule că ții linia ocupată!!"... Ultimă oră! Autostrada Soarelui blocată de un accident! O mașină a luat foc după ce s-a izbit de un alt autoturism...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x