Antena Căutare

Imagini revoltătoare! "Puteau fi toți morți acum"! Tavanul unui magazin dintr-un mall din România s-a prăbușit peste o tânără

O femeie în vârstă de 25 de ani a fost rănită, miercuri seară, după ce tavanul unui mall din Constanţa s-a prăbuşit, victima fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

O femeie în vârstă de 25 de ani a fost rănită, miercuri seară, după ce tavanul unui mall din Constanţa s-a prăbuşit, victima fiind preluată de o ambulanţă şi dusă la spital.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seară, la City park mall din Constanţa după ce o femeie a fost rănită ușor atunci când tavanul magazinului în care se afla s-a prăbuşit.

La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă care a preluat victima în vârstă de 25 de ani şi a dus-o la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Femeie era clienta magazinului şi a suferit un traumatism la un picior.

Nimeni nu se aștepta la asta! Ce note a obținut la Bacalaureat 2018 Anamaria Rosa, fiica regretatului artist Aurelian Pr... Vremea a luat-o razna! Ploi, vijelii, descărcări electrice și furtuni în plină lună a lui Cuptor! Cum va fi vremea JOI ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x