Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Adolescenta, umilita si batuta din gelozie

Gelozia naste monstri la orice varsta. Imagini socante in care o adolescenta din Braila este umilita si batuta, doar pentru ca rivala ei se simte amenintata, circula pe internet. Fata este lovita si trasa de par fara sa poata riposta. Va avertizam ca urmeaza imagini cu un puternic impact emotional.

"In genunchi si iti ceri scuze! In genunchi! Zi, te rog frumos, iti cer scuze! Ca lumea! Pupa picioarele! (...) Asa!". Protagonistele incidentului sunt doua adolescente din Braila. Iar motivul, clasic: gelozia!

Domnisoara suparata face tot posibilul ca rivala ei sa inteleaga mesajul. Iar momentul in care cea din urma incearca sa se apere, o infurie peste masura. "Fa, revino-ti, intelegi?! Ia mana de pe mine ca te las lata! (...) De cand iti permiti tu sa pui mana pe mine? De cand, hai, zi? Zi la mama, de cand iti permiti, hai, zi! Imi permit de azi, imi permit de ieri, imi permit de maine. Nu mi-am permis niciodata!", spune fata geloasa. Si pentru ca lucrurile sa fie si mai clare, explicatiile vin cu o serie de lovituri cu adevarat convingatoare.

Finalul "dezbaterii" este si el unul cu efect, mai ales ca, nimeni nu sare in ajutorul victimei, desi bataia are loc in miezul zilei. "Poti sa pleci! Glumeam! Stai aici! (...) In momentul asta ii stergi numarul, ii dai ignore, nu ma intereseaza! Si, o data sa te mai bagi in seama. Nici, buna, sa nu ii zici, ai inteles!", mai spune fata furioasa.

Petitie pentru caldura mai ieftina in Miercurea Ciuc. Consilierii locali, la strans de semnaturi... Dosarul "Retete false" ia amploare: 5 medici de la Spitalul Fundeni, urmariti penal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x