Antena Căutare

Imagini șocante! Bărbat, arestat, după ce s-a filmat în timp ce ucide o căprioară cu mâinile goale. A pus câinii să o sfâșie

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă, după apariţia unei filmări în care un braconier prinde o căprioară cu ajutorul ogarilor şi apoi o omoară.

Poliţiştii din Argeş au deschis o anchetă, după apariţia unei filmări în care un braconier prinde o căprioară cu ajutorul ogarilor şi apoi o omoară. Bărbatul a fost prins.

"În urma apariţiei în spaţiul public a unor imagini in care un bărbat, cu ajutorul unor câini de vânătoare, braconează un exemplar de căprior, poliţiştii s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj, în acest moment desfăşurându-se cercetări pentru depistarea persoanei care apare în imagini şi tragerea acesteia la răspundere penală", a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, subcomisarul Mădălin Zamfir.

Braconierul a fost identificat fiind condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ). Ulterior a fost reținut. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Argeş, subcomisarul Mădălin Zamfir, cercetările au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Costeşti, potrivit Agerpres.

Verificările au început după ce mai multe site-uri de ştiri din Argeş au preluat o filmare făcută, potrivit unor informaţii, pe un fond de vânătoare privat din sudul judeţului Argeş. În imagini apare un bărbat care omoară cu mâinile goale o căprioară, prinsă cu ajutorul unor ogari.

Balaureat 2018! Au început înscrierile pentru sesiunea specială a examenului de BAC... "Aşa se arde un nou născut de trei săptămâni". O mămică își strigă revolta, după ce un medic de la Grigore Ale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x