Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Barbat batut si lasat intr-o balta de sange, in fata Guvernului

Un barbat a fost batut mar aseara, la doi pasi de sediul Guvernului. Omul a fost atacat de un necunoscut, care l-a lasat apoi intr-o balta de sange.


Incidentul a avut loc luni, in jurul orei 21:45, pe celebra artera de promenada a Bucurestiului - Soseaua Kiseleff.

Politia Capitalei cauta agresorii asteaptand ca victima sa se faca bine

O femeie care se deplasa aseara pe soseaua Kiseleff a observat un barbat cazut, a sunat la 112, la fata loculuiui au venit SMURD si un echipaj al Sectiei 2 Politie.

Barbatul era intins pe trotuar, i s-au acordat primele ingrijiri de catre cei de la SMURD si a fost dus la spital. Diagnosticul: traumatism cranio-cerebral minor, traumatism cranio-facial minor, plaga taiata, piramida nazala.

Urmeaza ca, dupa investigatiile medicale, sa fie audiat pentru detalii, pentru a stabili ce anume i s-a intamplat a declarat pentru Jurnalul National, Diana Sarca, Purtatorul de Cuvant al Politiei Capitalei.



Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 2 pentru a afla cine a fost agresorul si care sunt circumstantele in care s-a produs incidentul.

Surse din cadrul Politiei ne-au declarat ca persoana batuta pe soseaua Kiseleff este un om al strazii. Dar, dincolo de cine este cel atacat - fie el om al strazii sau vreun greucean - incidentul ridica mari semne de intrebare cu privire la gradul de siguranta al cetateanului.

Vezi mai jos IMAGINI SOCANTE cu barbatul!

Jurnalul



Sapte olimpici au picat BAC-ul in sesiunea speciala de la Valcea... Timisoara: Un barbat a incalcat toate regulile de circulatie si a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x