Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Batut crunt pe soseaua Kiseleff, din Capitala

Un act de o cruzime inimaginabila s-a produs ieri noapte in centrul unei capitale europene, Bucuresti. Jurnalul National a publicat mai multe fotografii socante care prezinta un barbat plin sange dupa ce a fost atacat si batut crunt de un individ.

Incidentul a avut loc luni, in jurul orei 21:45, pe celebra artera de promenada a Bucurestiului - Soseaua Kiseleff.

Politia Capitalei cauta agresorii asteaptand ca victima sa se faca bine

O femeie care se deplasa aseara pe soseaua Kiseleff a observat un barbat cazut, a sunat la 112, la fata loculuiui au venit SMURD si un echipaj al Sectiei 2 Politie. Barbatul era intins pe trotuar, i s-au acordat primele ingrijiri de catre cei de la SMURD si a fost dus la spital. Diagnosticul: traumatism cranio-cerebral minor, traumatism cranio-facial minor, plaga taiata, piramida nazala. Urmeaza ca, dupa investigatiile medicale, sa fie audiat pentru detalii, pentru a stabili ce anume i s-a intamplat a declarat pentru Jurnalul National, Diana Sarca, Purtatorul de Cuvant al Politiei Capitalei.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 2 pentru a afla cine a fost agresorul si care sunt circumstantele in care s-a produs incidentul.

Surse din cadrul Politiei ne-au declarat ca persoana batuta pe soseaua Kiseleff este un om al strazii. Dar, dincolo de cine este cel atacat - fie el om al strazii sau vreun greucean - incidentul ridica mari semne de intrebare cu privire la gradul de siguranta al cetateanului.

Bolnavi de schizofrenie, plimbati intre Panciu si Focsani... Meditatiile, o industrie de 300 milioane de euro in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x