Antena Căutare

Imagini șocante! Cal, snopit în bătaie de doi bărbați, cu parul, în plină stradă: "Să vedem ce poate, că am dat un pumn de bani pe el" (VIDEO)

De data aceasta s-a întâmplat într-o localitate din judeţul Neamţ. Un bărbat a fost surprins când îşi lovea cu brutalitate calul, după ce căruţa lui blocase un alt atelaj.

De data aceasta s-a întâmplat într-o localitate din judeţul Neamţ. Un bărbat a fost surprins când îşi lovea cu brutalitate calul, după ce căruţa lui blocase un alt atelaj.

Pedeapsa a venit tocmai pentru că animalul, lovit prea mult, nu se mai putea mişca din loc. Oamenii din sat spun că bărbatul nu este la prima abatere de acest fel. Vă avertizăm, imaginile următoare vă pot afecta emoţional.

O justificare care, în opinia căruţaşului, scuză violenţa extremă. Scenele au fost surprinse în localitatea Dochia, din judeţul Neamţ. În imagini se vede cum cele două căruţe se împotmolesc în mijlocul drumului. De vină ar fi animalele, spun stăpânii lor.

După ce imaginile au apărut pe internet, unde au stârnit un val de reacţii, Poliţia Animalelor s-a autosesizat. Pe fir a intrat acum şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ. Cel mai probabil, bătăuşul se va alege cu dosar penal.

Horoscopul zilei! O zodie e nevoită să pună piciorul în prag pentru că s-a săturat să pară slabă şi vulnerabilă în ochii... Înălţarea Domnului, sărbătorită joi. În biserici au loc slujbe de pomenire: De ce e obligatoriu să ai LEUȘTEAN în casă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x