Antena Căutare

Video. Imagini șocante cu Răzvan Ciobanu și alți tineri aflați sub influența drogurilor

Un număr impresionant de filmari în care apar Răzvan Ciobanu și alți tineri ne oferă o realitate cruntă asupra stării de fapt care domnește în România.

Un număr impresionant de filmari în care apar Răzvan Ciobanu și alți tineri ne oferă o realitate cruntă asupra stării de fapt care domnește în România. Pe imagini se pot vedea efectele incredibile ale drogurilor asupra tinerilor din ziua de astăzi.

În ediția de astăzi a emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea a prezentat un colaj de filmulețe cu tineri, care au consumat substanțe interzise și care au reacții de-a dreptul șocante. Printre ei, o filmare în care regretatul Răzvan Ciobanu pare să fie sub influența unor droguri foarte puternice. Reacțiile fostului designer sunt inexplicabile, la fel cum se petrece și cu celelate victime ale stupefiantelor, filmate pe străzile din România.

Potrivit ultimelor statistici, unul din cinci tineri din țara noastră au consumat măcar o dată droguri, însă datele neoficiale sunt mult mai grave. Surse bine informate susțin că la fiecare trei adolescenți români, unul a fost sau este consumator de substanțe interzise, ceea ce reprezintă cu adevărat o mare problemă pentru societatea actuală

Vin zile grele pentru elevii români din clasele primare! Anunțul făcut de Ministerul Educației înainte de prima zi de șc... Anunț de ultimă oră! Mai multe școli din România se pot închide mâine. Ecaterina Andronescu: Nu putem expune copiii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x