Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE de la protestul din Piaţa Victoriei! Două ARME au fost pierdute de jandarmi

Imagini şocante de la protestul din Piaţa Victoriei. Doi jandarmi au fost încercuiţi de protestatarii violenţi, iar tensiunea a început să atingă cote inimaginabile!

Jandarmii au intrat în forţă în Piaţa Victoriei, gonind oamenii, deşi mii de persoane protestau în continuare.

Scutierii au intrat în forţă în manifestanţi, atacând cu grenade cu gaze lacrimogene şi folosind tunul cu apă. Oamenii au fost luaţi prin surprindere şi au încercat să fugă pe bulevardele din jur.

Cei câţiva protestari care au fost violenţi pe parcursul mitingului au ripostat la asaltul jandarmilor, atuncând cu sticle şi pietre.

Doi jandarmi, între care o femeie, au fost prinşi la un moment dat între protestatarii violenţi, care au început să îi lovească. cei doi jandarmi au fost scoşi de un grup de manifestanţi paşnici, care au făcut scut uman în jurul celor doi jandarmi şi i-au escortat până la un grup de jandarmi, care nu au intervenit pentru a-şi salva colegii.

Imagini ȘOCANTE de la protestul din Piaţa Victoriei! Două ARME au fost pierdute de jandarmi

Trupele de jandarmi au pierdut doua arme de foc in timpul unui incident cu jandarmii, anunta Antena 3 și se așteaptă confirmarea acestei informatii.

Jandarmii au pierdut doua arme in timp ce au intervenit impotriva unui grup de manifestanti violenti care atacasera un magazin din zona Pietei Victoriei. In timpul conflictului, doi dintre jandarmi si-au pierdut armele.

Un număr de 247 de persoane au primit asistenţă medicală în Piaţa Victoriei, dintre aceste 16 fiind transportate la spital, în timpul mitingului de vineri, arată news.ro.

”247 persoane au fost asistate la faţa locului, dintre care 9 jandarmi. Dintre acestea, 16 persoane au fost transportate la spital, dintre care 4 jandarmi”, precizează ISU.

În Piaţa Victoriei sunt prezente 17 ambulanţe SMURD de prim ajutor, 13 ambulanţe pentru multiple victime, toate deservite de medici, 3 motociclete SMURD, o maşină de suport logistic medical, 13 maşini de pompieri, un centru de comandă şi coordonare, 56 de paramedici pentru preluarea răniţilor.

Sursa video: Antena 3

Tensiuni URIAȘE în Piața Victoriei și acte de VIOLENȚĂ! Zeci de persoane au cerut ajutor medical!... ULTIMA ORĂ! Veste tristă în această dimineață. Din păcate, femeia-jandarm lovită în Piața Victoriei este... în stare gra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x