Antena Căutare

Imagini socante! Doi soferi s-au luat la bataie intr-o intersectie din Bucuresti

De la o manevra gresita, doi soferi s-au luat la bataie intr-o intersectie din Bucuresti. Si ce bataie a fost! Unul a atacat cu pumnii, celalalt cu un baston telescopic. Desi e ilegal. Totul - sub ochii celorlalti soferi. Unul dintre ei a si filmat scenele violente.

Doua masini se intalnesc intamplator pe o strada din Bucuresti. In dreptul unui refugiu de tramvai, micutul Matiz rosu se apropie amenintator de Mercedes. Ar fi incercat sa ocoleasca o gura de canal. Pentru soferul din masina neagra, e o declaratie de razboi. Incepe o cursa a nervilor si un joc al franelor. Se arunca vorbe grele, prin portiera deschisa.

La o trecere de pietoni, nervii explodeaza. Un barbat coboara hotarat din Matiz. Este inarmat cu o borseta. Soferul Mercedesului il intampina cu un pumn in figura. Si el este inarmat - are un baston telescopic si nu se teme sa-l foloseasca. Chiar daca este ilegal. Il loveste de mai multe ori pe batranul sofer al masinii rosii, care venise in ajutorul prietenului sau cu pumnii ridicati.

Barbatul in varsta ii trage bluza peste fata soferului cu baston. Intunericul il face insa si mai violent. Loveste la intamplare, dar isi nimereste tinta.

Dupa zeci de secunde de violenta maxima, un alt sofer decide sa intervina. Il tranteste la pamant pe batausul cu Mercedes. Din masina neagra, coboara sotia sa-si priveasca barbatul imobilizat.

Din batalia de pe sosea, soferul Matizului a iesit cu capul spart. Imaginile au ajuns si la politisti. Ii cauta acum pe cei trei batausi, care risca amenzi usturatoare pentru aventura lor din trafic.

Scena violenta petrecuta in Bucuresti e doar o batalie. Razboiul soferilor nervosi se duce in toata tara.

Romania: O sosea si o statie de telescaun, inchise astazi din cauza viscolului... Dezinteresul directorilor si al angajatilor din spitalele de stat umple conturile laboratoarelor private...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x