Antena Căutare

Imagini șocante în Arad! Șoferul unui microbuz a fost strivit pe șosea de un camion care l-a lovit frontal

Un camion cu marfă şi un microbuz fără pasageri s-au ciocnit frontal, vineri, pe DN 7, în zona localităţii arădene Sâmbăteni, unde traficul a fost complet blocat din cauza accidentului. Şoferul microbuzului a murit pe loc, în timp ce bărbatul care conducea camionul şi care ar fi provocat accidentul, în timpul unei depăşiri neregulamentare, a fost rănit.

Un camion cu marfă şi un microbuz fără pasageri s-au ciocnit frontal, vineri, pe DN 7, în zona localităţii arădene Sâmbăteni, unde traficul a fost complet blocat din cauza accidentului.

Şoferul microbuzului a murit pe loc, în timp ce bărbatul care conducea camionul şi care ar fi provocat accidentul, în timpul unei depăşiri neregulamentare, a fost rănit.

Accidentul s-a produs la marginea localităţii arădene Sâmbăteni, pe DN 7 - drum foarte aglomerat de câteva zile, în contextul intrării în ţară a mii de maşini -, unde şoferul unui camion s-a angajat într-o depăşire în curbă, iar vehiculul a izbit frontal un microbuz fără pasageri.

Potrivit Biroului de presă al Poliţiei Judeţene Arad, şoferul microbuzului a murit pe loc în urma impactului, în timp ce al doilea şofer a fost rănit şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Arad.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers ale DN 7, iar coloanele de maşini formate în câteva minute au ajuns la trei kilometri.

Poliţiştii estimează că traficul va fi reluat complet în jurul orei 13.30, însă una din benzi ar putea fi deschisă mai repede, pentru a se circula alternativ, în ambele sensuri.

Recalculare pensii 2018. Milioane de pensionari NU vor primi pensii mărite: Ce se întâmplă dacă va rezulta o sumă mai mi... Anunț ȘOC: ”E o criză fără precedent! Nu vor exista produse pentru a hrăni 550 de MILIOANE de locuitori!” ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x