Antena Căutare

Incident cumplit în București! O tânără pe trotinetă a fost lovită în plin de o mașină! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! - Video

O tânără care se deplasa cu o trotinetă a fost lovită în plin, joi, de o mașină la volanul căreia se afla o femeie, în București. Momentul a fost surpins de camerele de supraveghere din zona în care s-a petrecut incidentul. 

O tânără care se deplasa cu o trotinetă a fost lovită în plin, joi, de o mașină la volanul căreia se afla o femeie, în București. Momentul a fost surpins de camerele de supraveghere din zona în care s-a petrecut incidentul.

Tânăra lovită nu a suferit răni grave și nu a depus o plângere penală.

O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca tânără de pe trotineta electrică să fie lovită în plin. Cu ochii la fata aruncată pe asfalt, şoferiţa nici nu îşi dă seama că maşina sa loveşte şi stâlpul de pe trotuar, apoi o motocicletă parcată.

Un tânăr care circula în aceeaşi zonă, tot pe trotinetă electrică, a rămas surprins să vadă imaginile.

Poliţiştii chemaţi la locul accidentului nu au mai găsit-o pe fata lovită. Până acum, ea nu a mers la niciun la spital şi nici nu a depus plângere.

Şoferiţa a fost trimisă la biroul accidente uşoare, iar incidentul a fost considerat o tamponare. Astfel de accidente sunt însă greu de cercetat, pentru că trotineta electrică nu este reglementată în Codul Rutier.

Totuşi, luna aceasta un poliţist din Capitală a amendat pentru prima dată un utilizator de astfel de vehicul. După un accident cu o maşină, agentul a stabilit că vina îi aparține conducătorului de trotinetă, pe care a încadrat-o la moped, pentru că viteza din fabrică depăşea 25 de kilometri pe oră.

Un proiect de lege depus în Parlament ar putea reglementa trotinetele electrice în Codul Rutier. Dacă va trece, vehiculele vor fi permise doar pe carosabil, nu şi pe trotuar, iar viteza de deplasare nu trebuie să depăşească 40 de kilometri pe oră.

Un bărbat amenință că se sinucide, în București! Vrea să se arunce se de pe fostul Casino Victoria - Video... Opt persoane au fost reţinute în urma percheziţiilor la oficii poştale din Sebeş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x