Antena Căutare

Tânăr de 26 de ani, bătut cu sălbăticie și înjunghiat de 14 ori. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! 

Imagini șocante au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unui magazin din Hârșova, județul Constanța, unde un tânăr a fost bătut cu sălbăticie, iar apoi înjunghiat de doi indivizi, tată și fiu. 

Totul s-a întâmplat în fața unor clienți, însă nimeni nu a intervenit. Bărbatul a fost lăsat într-o baltă de sânge, iar apoi a intrat direct în operație.

În imaginile surprinse de camera de supraveghere pot fi văzuți doi bărbați care intră în magazin și se duc direct la tânăr. Unul dintre ei îl lovește cu o sticlă în cap, iar apoi, după ce victima cade, continuă să-l lovească cu sălbăticie cu picioarele.

Povestea bătrânului bătut cu sălbăticie pentru 700 de lei și niște țigări. Câinele său a încercat să îl salveze, dar a sfârșit tragic..

Tânărul de 26 de ani, se află acum într-un scaun cu rotile. Este internat pe secţia de chirurghie a spitalului judeţean Constanţa.

”Am avut pe faţă în jur de șase tăieturi. Cu ureche, cu tot, se vede. Şi 14 înjunghieri de cuţit. N-am experimentat teamă mai mare ca asta niciodată. A fost un moment greu pentru mine, şi acum îmi tremură vocea când vorbesc despre asta. M-am temut pentru viaţa mea”, a spus omul, potrivit Antena 3.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Bătut cu sălbăticie de polițiști!? Ar fi vrut să îi cumpere tăcerea cu 2000 de lei

Victima spune că agresorii, tatăl de 41 de ani şi fiul de 17 ar fi fugit din ţară după agresiune.

Polițiștii, în alertă maximă după ce două fetițe au dispărut fără urmă. Părinții, disperați: ”Ajutați-ne să le găsim!”... Pericol de explozie după ce un atelier auto a luat foc. Autoritățile: ”Proprietarul nu avea autorizație!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x