Antena Căutare

Momentul în care un bărbat e snopit în bătaie de un șofer sub ochii propriului copil. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Imagini şocante în Râmnicu Vâlcea, unde un bărbat a fost lovit şi pus la pământ de un şofer în faţa propriului copil. Incidentul s-a petrecut în plină stradă, după ce maşinile în care se aflau mai multe persoane s-au şicanat.

Momentul în care un bărbat e snopit în bătaie de un șofer sub ochii propriului copil. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Galerie
Momentul în care un bărbat e snopit în bătaie de un șofer sub ochii propriului copil

În ţipetele disperate ale unei femei, un bărbat se prăbuşeşte pe asfalt, sub loviturile unui şofer. Bătaia a început după ce două maşini s-au şicanat în trafic, în centrul oraşului Râmnicu Vâlcea. Şi şoferii, şi pasagerii au ieşit din autoturisme, iar scandalul a degenerat.

Cazurile de bătăi în trafic s-au înmulţit în ultimele zile. Nu e întâmplător, spun sociologii, care vorbesc despre un efect advers al sărbătorilor.

”Perioada sărbătorilor de iarnă aduce o presiune psihologică şi emoţională mare asupra multor oameni. Presiunea datoriei de a ne simţi bine.”, spune Dan Petre, sociolog.

O presiune care vine la pachet cu agitaţie, aglomeraţie şi nervi în trafic. Nu e singura explicaţie pentru fenomen: şoferii agresivi scapă des nepedepsiţi, pentru că, în lipsa unor plângeri, nu pot fi sancţionaţi

”Gradul de stres în trafic a crescut exponenţial în ultimii ani. Sunt mulţi oameni care îşi abandonează maşinile datorită efectului pe care traficul îl are asupra lor.”, a mai precizat sociologul.

Doar în ultima săptămână, bătăi în trafic au fost filmate în Râmnicu Vâlcea, Bucureşti şi Tulcea.

Avocata Carmen Obârșanu, dezvăluiri despre cazul Caracal. Ce scrie de fapt în certificatul de deces al Alexandrei Măceșa... Poliția o caută pe Mădălina! Tânăra de 13 ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x