Antena Căutare

Imagini socante intr-o scoala din Vrancea! La cateva minute dupa ce a batut doi elevi, un profesor a fost bagat in spital de rudele acestora

La scoala dreptatea se imparte cu pumnul. S-a intamplat la Focsani, acolo unde un profesor a fost batut chiar in sala de curs. Rudele unor frati, care invata in aceeasi clasa, s-au razbunat dupa ce acestia au venit acasa batuti de dascal. In urma corectiei primite, profesorul a fost dus la spital plin de sange si cu arcada sparta

Profesorul de muzica a fugit din clasa cat l-au tinut picioarele. In urma lui au venit parintii si fratele elevilor de clasa a V-a, pe care dascalul i-a lovit cu putin timp inainte. “Domnul profesor am impresia ca a fost deranjat la ora de un elev, se pare ca ar fi lovit elevul sau i-a spus ceva”, a afirmat profesorul Maria Strapciuc, directorul Scolii Generale Nr. 7 din Focsani.

Asa ca profesorul l-a dat afara din clasa pe baiat, iar in scurt timp si sora baiatului a iesit din sala de clasa. In plus, in timp ce copiii se pregateau se plece “din declaratiile unui elev din clasa, se pare ca sora i-ar fi adresat din usa niste cuvinte jignitoare domnului profesor”, a mai precizat directorul scolii.

A fost momentul in care dascalul si-a pierdut cumpatul si a inceput sa alerge pe holurile scolii dupa cei doi frati. “A spus ca l-au enervat. Si pentru ca l-au enervat, asa trebuia sa procedeze sa-mi fugareasca copiii si sa-i bata?”, se intreaba mama celor doi.

Copiii s-au urcat intr-un taxi si s-au dus acasa, unde le-au povestit totul parintilor. Acestia, impreuna cu fiul cel mare au venit intr-un suflet la scoala sa ceara explicatii. “Am intrebat profesorul de ce mi-a batut fratii, el s-a intors cu spatele la noi, nu voia sa stea de vorba cu noi. Pur si simplu i-am dat o plama, atat”, a spus Florin Vasilescu, fratele copiilor.

Profesorul de muzica s-a ales cu mai multe vanatai si cu arcada sparta, iar rudele elevilor au intrat la cheltuieli. “Am primit 500 de RON amenda si eu si mama pentru ca am intrat in scoala fara acordul nimanui”, a mai marturisit fratele cel mare.

Politia a inceput o ancheta in acest caz. Si directorul scolii a numit o comisie care sa stabileasca cum s-a intamplat totul.

Observator Special: Parcagiii din Capitala pot castiga zeci de mii de lei lunar... Zece cai din Lotul Olimpic al Romaniei au fost la un pas sa arda de vii! Un incendiu puternic a izbucnit la clubul de ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x