Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE într-o intersecție din Iași. O femeie a început să danseze pe trecerea de pietoni și ȘI-A RIDICAT PICIORUL atât de sus încât s-a văzut... tot!

Scene ieșite din comun pe o stradă din Iași! O brunetă sexy a început să danseze pe trecerea de pietoni, într-o rochiță scurtă, spre stupefacția șoferilor care așteptau la semafor! Oamenii nu au știut ce se întâmplă cu tânăra și au fotografiat-o. Imaginile au ajuns pe rețelele de socializare, titrează Cancan.ro. Deși cei mai mulți ieșeni s-au amuzat pe seama ei, tânăra este, de fapt, o balerină foarte talentată pe nume Ioana Ciochina.

A fost un număr de balet pe stradă, aveau să afle ieșenii câteva ore mai târziu, când au văzut și alte fotografii cu tânăra creață care a dansat în fața mașinilor. Balerina are și ea mai multe fotografii cu ea dansând pe stradă, deci se pare că nu e la primul astfel de „număr”.

Avertisment de ULTIMĂ ORĂ de la ANM! Este COD GALBEN de fenomene meteo periculoase imediate. Zonele afectate... Zeci de gospodării, locuinţe şi drumuri inundate în urma ploilor torenţiale şi a furtunilor din ultimele 24 de ore. Imag...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x