Căutare Live

Imagini șocante într-un parc zoo! Vizitator înșfăcat și târât de un leu sub ochii tuturor! VIDEO

Imagini șocante au facut inconjurul Internetului. Un leu a băgat spaima printre vizitatori, după ce s-a repezit unul dintre ei și l-a târât câțiva metri, sub privirile îngrozite ale celor prezenți.

Imagini șocante au făcut înconjurul Internetului. Un leu a băgat spaima printre vizitatori, după ce s-a repezit unul dintre ei și l-a târât câțiva metri, sub privirile îngrozite ale celor prezenți.

În video-ul viral pe Internet se poate vedea cum un bărbat în vârstă este atacat de felina sălbatică. Scenele de groază au fost surprinse duminică, la Grădina Zoologică Marakele Predator Park, din Africa de Sud.

Bărbatul a putut fi salvat numai după ce s-a tras cu pușca, provocându-i o sperietură animalului feroce.

Imagini șocante într-un parc zoo! Vizitator înșfăcat și târât de un leu sub ochii tuturor! VIDEO

Imaginile au fost publicate de dailymail.co.uk.

sursa: dailymail.co.uk

Autorităţile din Baia Mare sunt în alertă, după ce o fetiţă de 5 ani a fost găsită fără viaţă! Părinții micuței, în star... Mesajul sfâșietor al unei mame, al cărei fiu a murit în incendiul din clubul Colectiv: ”Durerea nu ia pauză nici o clipă...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri