Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Scandal cu pumni si picioare intr-un campus din Iasi

Scandal cu pumni si picioare in fata unui fast food din campusul studentesc Tudor Vladimirescu din Iasi. Doua grupuri de tineri s-au luat la bataie, din motive inca necunoscute. Imaginile surprinse de cativa clienti sunt socante. Unul dintre tinerii cazuti este lovit, fara mila, cu picioarele in cap. Totul, sub privirile nepasatoare ale unui agent de paza.

Imaginile surprinse de clientii localului sunt socante. Pe fetele lor se citeste furia, iar tinerii se lovesc fara mila. Unul dintre ei cade sub ploaia de pumni. Odata ajuns la podea se transforma in sac de box. Este lovit cu piciorul in plina figura. Iar cei care au incercat sa intervina, au devenit la randul lor tinte.

Scenele de violenta salbatica s-au petrecut chiar sub privirile nepasatoare ale unui agent de paza. Barbatul a intervenit abia cand unul dintre tinerii loviti cu picioarele in cap nu parea sa mai miste. Prea tarziu insa. Batausii se facusera deja nevazuti.

Politia si jandarmii au ajuns la 10 minute dupa ce "razboinicii" au fugit. Atacatorii intr-un taxi, iar victimele lor carate pe brate de prieteni.

Pana la aceasta ora, anchetatorii nu au reusit sa afle de la ce a pornit scandalul.


Prefectul Capitalei, Mihai Atanasoaei: "Varful codului portocaliu va fi de luni, in Bucuresti"... Numarul oamenilor care au murit de frig in Romania a crescut la 34...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x